Věrnostní systém - poker - soutěž
Věrnostní systém - GONG - soutěž
Úvod > aktuality_a

Žhavá nabídka casina Excellent

22.05.

Pokerroom Casina Excellent pro Vás pro letní období představuje skutečně nabitý seznam novinek, které Vám večer u pokeru či jiných her zaručeně zpříjemní.

V ulici Husitská 66, jednu stanici autobusem nebo 10 minut chůze od metra Florenc naleznete hlavní vchod do casina, které Vám nabízí živou pokerovou hru, ruletu či blackjack nebo výherní automaty, a to 24 hodin denně po celý týden.

Garance vždy a pro všechny!

Od dnešního dne u nás platí garance na pokerové turnaje bez ohledu na počet přítomných hráčů dle aktuálního rozpisu. Garantované prizemoney vyplatíme, i kdyby u dveří stál jediný hráč. Do turnaje je možné se zaregistrovat až do konce první pauzy, takže i v případě velkého overlaye každý dostane šanci si ukrojit svůj díl. A když zrovna štěstí nebude na vaší straně, není to ještě konec všech nadějí. V pokerových turnajích nyní nabízíme možnost jednoho re-entry. V případě vypadnutí z turnaje tak máte možnost si během pozdní registrace zakoupit „mrtvolu“ a poprat se znovu o vítězství.

Excellentní pivo zdarma ke hře!

Někteří hosté nás upozorňovali, že název našeho kasina podobá jedenáctistupňovému pivu Gambrinus. Od dnešního dne však toto dilema nemusíte řešit. Pro všechny naše hráče je připraveno točené pivo Gambrinus Excelent 11° ZDARMA!!! bez ohledu na to, zda hrajete cash game, turnaj nebo si přijdete vyzkoušet štěstí na ruletě či výherních automatech. I nadále je připraveno pro hráče standardní občerstvení zdarma - džusy, espresso a nápoje z postmixu.

Liga míří do finále!

Oblíbená série turnajů Excellent League se blíží ke konci první sezony. Pravidelné týdenní turnaje s garancí přesahující 30.000 CZK přesouváme na středu. Tento týden, tedy ve středu 23. května od sedmi hodin večer máte možnost si za osm stovek včetně fee zahrát o podíl z garance 50.000 CZK.

23.5.2012 od 19:00

Excellent League NLH Freezout 50.000CZK - GTD

Buy-in: 700+100 Kč, Start chips: 12.000, Levels: 25 min.

Tento turnaj je součástí EXCELLENT LEAGUE (Serie turnajů zakončená freerollem min. o 30.000CZK pro nejlepších 18 hráčů v žebříčku). Zahrnuty 4 Vstupenky (500Kč) na jakýkoliv turnaj Excellent League. Jedna možnost re-entry. Late registrace do 21:10.

Další informace o programu našeho kasina, o pokerových turnajích a další zábavě naleznete na našich stránkách. Budeme se těšit na vaši návštěvu

Team casina Excellent

.

Zpět na seznam
POKEROVÉ UDÁLOSTI A AKTUALITY:

Zobrazit všechny aktuality

Aktuální JACKPOT
26627, 36

Akceptujeme

Vyberte si hotovost nebo zaplaťte svou útratu kreditní kartou, přijímáme tyto platební karty:

Přijímáme tyto karty

Casino Excellent
Copyright © 2011 Sumba s.r.o.
powered by
Tvorba internetových obchodů a www stránek - Abcool
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS